خاصیت آب برنج

آب برنج خنک  کننده و مدر است و ترشحات زیاد اسهال و اسهال خونی را تسکین می دهد. برای ورم های روده ای و استفراغ های خونی و خونروی از بینی و شست و شوی زخمهای بد بسیار نافع است

دم کردۀ کلش و کاه نوعی از برنج به عنوان داروی ضد اسهال خونی و روماتیسم ونقرس بکار می رود.

خاکستر کاه وساقه های برنج چسبناک برای ریختن روی زخم و التیام و اگر در آب مخلوط شود مایع حاصله برای رفع تشنگی و التیام بواسیر مفید است

جوشاندۀ ریشه ها وساقه های زیر زمینی برنج در موارد کمی ترشح ادرار تجویز می شود

آرد برنج را می توان در ضماد های نرم کننده به کار برد  ضمنا کمپرس آن خاصیت کاهش تب دارد

خواص دیگر آب برنج

تنظیم کننده دمای بدن

تاثیر آن در مقابله با سرطان

درمان و پیشگیری از یبوست

پیشگیری از ورم معده

برای داشتن موهای سالم و درخشان

تقویت کننده بدن

برای تنگ کردن منافذ باز پوست

 

طرز تهیه آب برنج مفید: به احتمال زیاد شما برنج را از قبل با نمک زیاد خیس می کنید. در نتیجه امکان دارد آب ناشی از جوشیدن این برنج شور باشد. در این صورت بهتر است دست به کار شده و

خودتان آب برنج مخصوص تهیه کنید. ۳۰ گرم برنج را در به مدت نیم ساعت در یک لیتر آب بجوشانید. در ظرف را بگذارید تا آب آن بخار نشود. برنج را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. می توانید

کمی عسل و دارچین به این آب اضافه کرده و میل کنید.آب برنج برای تمام اعضای خانواده مفید است. شما می توانید این نوشیدنی را بعد از ظهر میل کنید.