رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: سازمانهای بازرسی بصورت جدی عرضه و خروج برنج عمده و خرد را در استان پیگیری میکنند اما هنوز حدود ۵درصد برنج تولید استان با برنج های خارجی مخلوط و عرضه می شود.

دلاور حیدر پور با بیان اینکه باید برای حفظ کیفیت برنج استان های شمالی مازندران و گیلان همه نسبت به اختلاط آن حساس باشیم، توضیح داد: باید این مقوله خلاف اخلاقی ، عرفی و قانونی در استان از بین برود. وی از صدور چندین مجوز بهره برداری بسته بندی برنج مازندران خبر داد و گفت:به طور یقین امسال بیشتر برنج های استان به صورت بسته بندی شده که تحت نظارت موسسه استاندارد و بهداشت است ، عرضه خواهد شد. مازندران ۲۳۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد که سالانه حدود یک میلیون تن انواع برنج سفید برابر با ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور تولید می کند. از آنجاییکه اختلاف قیمت برنج ارقام پر محصول تولید داخلی و برنج های وارداتی به نسبت برنج طارم مازندران زیاد است و از طرفی شناسایی یک دست بودن برنج نیز سخت و برای بسیاری از شهروندان غیر ممکن است ، برخی از عرضه کنندگان برنج از این وضعیت سوء استفاده و طارم را خریداری و برای سودجویی اقدام به اختلاط با ارقام پرمحصول می کنند.